Personvernerklæring

(Sist oppdatert 29. august 2018)

1. Preliminært

1.1 Generelt

DominicanCupid.com ("Nettstedet") eies og driftes av Cupid Media Pty Ltd ACN 104 844 564, en australsk registrert bedrift "Cupid Media", "oss", "vi", "vår").

Cupid Media er forpliktet til å beskytte våre brukeres personvern. Vi forstår at gjester og brukere av Nettstedet er opptatt av sitt personvern, og fortroligheten og sikkerheten til alle forsynte Personopplysninger.

Vi vil kunne samle inn, bruke og fremlegge Personopplysninger i samsvar med denne Personvernerklæringen, EUs General Data Protection Regulation (GDPR), Privacy Act 1988 (Cth) (eller annen gjeldende lovgivgning). Dersom det oppstår uoverenstemmelser, skal Privacy Act 1988 (Cth) (eller annen gjeldende lovgivning) ha overhånd til uoverenstemmelsens utstrekning, bortsett fra dersom brukere er innbygger i et EU-land. Da vil GPDR ha overhånd til uoverenstemmelsens utstrekning.

1.2 Kontakt

Våre kontaktdetaljer er som følger:

Online skjema for kundestøtte: Klikk her (bruk dette alternativet for raskest behandling)

E-post: team@DominicanCupid.com

Telefon: +61 7 5571 1181

Faks: +61 7 3103 4000

Post: DominicanCupid.com, PO Box 9304, Gold Coast MC, QLD 9726, Australia

Direktør: Andrew Bolton

E-post vedrørende personvern: privacy@cupidmedia.com

Dersom du er basert i EU, har VeraSafe blitt utnevnt som Cupid Media sin EU-representant for databeskyttelse. I tillegg til å kontakte oss ved hjelp av den ovennevnte kontaktinformasjonen, kan VeraSafe kontaktes når det gjelder saker knyttet til behandling av dine personopplysninger. For å utføre en slik forespørsel, vennligst kontakt VeraSafe ved hjelp av dette kontaktskjemaet: https://www.verasafe.com/privacy-services/contact-article-27-representative.

Alternativt kan VeraSafe kontaktes på følgende adresser:

Navn: Matthew Joseph
Adresse: Zahradníčkova, 1220/20A, Prague 15000, Czech Republic; eller

Navn: VeraSafe Ireland Ltd
Adresse: Unit 3D North Point House, North Point Business Park, New Mallow Road, Cork T23AT2P, Ireland.

1.3 Ditt samtykke

Denne Personvernerklæringen konstaterer Cupid Media sine retningslinjer relatert til innsamling og bruk av Dine Personopplysninger da Du bruker Nettstedet og Cupid Media sine Relaterte Nettsteder. Ord som har stor forbokstav, slik som "Personopplysninger" og "Særegne Personopplysninger", er definert i klausul 7 i denne erklæringen.

Ved å entre og bruke Nettstedet, samtykker Du i innsamling og bruk av Dine Personopplysninger i samsvar med betingelsene i denne Personvernerklæringen. Ved å registrere en konto eller logge inn som bruker av Nettstedet eller et Relatert Nettsted, samtykker du til innsamling og bruk av Dine Personopplysninger og Særegne Personopplysninger.

Du kan trekke tilbake Ditt samtykke til vår innsamling og vårt bruk av Dine Personopplysninger når som helst ved å avslutte bruken av det relevante Nettstedet eller Relaterte Nettsteder. Dersom Du er et medlem som har registrert en konto, kan Du trekke tilbake Ditt samtykke til vår innsamling og vårt bruk av Dine Personopplysninger og Særegne Personopplysinger ved å avslutte bruken av Din konto og ved å levere en forespørsel om oppheving eller sletting av Din konto. Slike forespørsler kan gjøres via Din konto, eller ved å kontake oss ved å bruke kontaktinformasjonen beskrevet i klausul 1.2 i denne Erklæringen. Vennligst bemerk at for at vi skal kunne slette Personopplysninger og Særegne Personopplysninger som vi allerede har samlet fra Deg, kreves det en forespørsel som gjøres i følge prosessen beskrevet i klausul 5.6 i denne Personvernerklæringen.

2. Anonymitet

På grunn av typen tjenester levert av Cupid Media, er det upraktisk for oss å samhandle med Deg uten å vite Ditt fulle navn. Da Du registrerer deg som bruker av våre tjenester, er Du pliktet til å bruke sannferdig og nøyaktig informasjon og Du vil ikke ha valget om å bruke et pseudonym.

3. Innsamling av data

3.1 Alle brukere

Når brukere (inkludert ikke-medlemmer) besøker Nettstedet, nedtegner våre servere informasjon automatisk for statistiske formål om Din bruk av Nettstedet, slik som:

(a) hvilken type nettleser som er brukt;
(b) hvilken nettside som refererte deg;
(c) IP-adressen;
(d) antall og type sider vist;
(e) dato og tid for besøket; og
(f) til hvilken nettside du navigerer bort fra siden.

Denne informasjonen vi samler om Deg er ikke Personopplysninger og forblir uansett anonym. Vi kobler ikke den anonyme informasjon til noen andre Personopplysinger dersom Du ikke har enten registrert deg som medlem eller logget deg inn som medlem før bruk. Følgelig, dersom Du ikke har identifisert Deg selv på Nettstedet, som ved å registrere deg som medlem eller logge deg inn som medlem, vil vi ikke koble nedtegnelse av Ditt bruk av Nettstedet til Deg personlig.

3.2 Medlemmer

Da Du registrerer deg som medlemm, samler vi inn informasjon om Deg for å kunne levere Deg alle fordeler med medlemskap. Vi samler inn ikke-identifiserende informasjon så vel som Personopplysinger fra Deg direkte da Du først regisrerer deg, og også fra tid til annen deretter, dersom Du forsyner oss med ytterligere informasjon.

Personopplysninger som kan samles inn av Cupid Media inkluderer:

(a) Ditt fulle navn;
(b) Din e-postadresse;
(c) Din bostedsadresse;
(d) Ditt telefonnummer;
(e) Et bilde av Deg;
(f) Din alder;
(g) Ditt yrke;
(h) En beskrivelse av Ditt utseende;
(i) Din bankkortsinformasjon og faktureringsinformasjon (dersom gitt av Deg).

Informasjon vi også kan samle inn og som kan bestemmes å være innenfor rammene til Særegne Personopplysninger inkluderer, uten begrensning:

(a) Din rase eller etniske opphav;
(b) Dine politiske meninger;
(c) Dine religiøse overbevisninger eller tilknytninger;
(d) Dine filosofiske overbevisninger og fagforeningsmedlemskap;
(e) Din helse;
(f) Dine seksuelle preferanser, praksis eller legning;
(g) Ditt kriminelle rulleblad (dersom du er innbygger i USA).

Ved å entre og bruke Nettstedet, samtykker Du uttrykkelig til innsamlingen og bruken av dine Særegne Personopplysninger i samsvar med betingelsene i denne Personvernerklæringen.

3.3 Cookies og annen sporingsteknologi

For å forbedre Din opplevelse på Nettstedet vårt, kan vi bruke informasjonskapsler og annen sporingsteknologi, slik som pixel tags, websignaler, enhets-IDer eller annonserings-IDer.

Du kan nekte bruken av informasjonskapsler ved å velge de passende innstillingene i Din nettleser, men vær oppmerksom på at dersom Du gjør dette, vil Du ikke være i stand til å bruke Nettstedets fulle funksjonalitet.

Vår nettside bruker Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å søtte følgende tjenester relatert til Google Analytics:

(a) Integrasjoner med Google Marketing Platform;
(b) Rapportering om Demographics og Interests;
(c) Display Advertising inkludert Remarketing og Google Display Network Impression-rapportering for å annonsere våre tjenester på nett;
(d) Optimisering og individualiserte annonsetjenester baser på Dine tidligere besøk på vårt Nettsted;
(e) Rapportering av bruk av annonsetjenester og interaksjon med annonseinntrykk og hvordan de relaterer til besøk på vår nettside.

Vårt nettsted bruker Google Analytics, en tjeneste som overfører nettstedets trafikkdata til Google-servere i USA. Google Analytics identifiserer ikke individuelle brukere eller assosiere din IP-adresse med noen annen data holdt av Google. Vi bruker rapportene levert av Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå trafikken på vårt nettsted og bruken av dets nettsider.

Du kan tilpasse eller frabe deg Google Analytics for Display Advertising ved å bruke Annonseinnstillingene på Din Google-konto.

Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi kan også bli brukt til å støtte analysetjenester fra andre tredjeparter.

3.4 Tredjeparter og sosiale medier

Vi kan tillate tredjeparter, inkludert autoriserte tjenesteleverandører, markedsføringsbedrifter, dataforvaltningsplattformer, og annonsenettverk til å levere annonser på våre sider. Disse bedriftene kan bruke sporingsteknologier (slik som informasjonskapsler, pixel tags, websignaler, enhets-IDer eller annonserings-IDer) til å samle inn informasjon om brukere som ser på eller interagerer med deres annonser. Enhver informasjon disse tredjepartene samler inn via informasjonskapsler er fullstendig anonyme og ikke-identifiserbare.

Disse tredjepartene kan inkludere, men er ikke begrenset til: 360, Adobe, Akamai, Appnexus, Baidu, Bing, Cake, Criteo, Ecom Services, Eyeota, Facebook, Firebase, Google Ads, Google Ads Manager, Google Analytics, Index Exchange, Naver, Olark, Oracle, Publift, Pubmatic, Pusher, RayGun, Rubicon Project, SDL, Sentient, SnapChat, Taboola, Twitter, Urban Airship, Yahoo, Yandex, Zero Bounce.

Du kan nekte ruken av trejdeparts datainnsamling ved å velge de passende innstillingene i Din nettleser eller ved å deaktivere Din profil.

Det finnes en rekke områder på Nettstedet vårt hvor du kan få tilgang til tredjeparts nettsteder som ikke opererer under denne Personvernerklæringen og som vi ikke kontrollerer. Slike tredjeparts nettsteder kan samle inn Din informasjon, inkludert personopplysninger. Vi anbefaler at du rådfører personvernerklæringen til alle tredjeparts nettsider Du besøker.

Cupid Media bruker også grensesnittet til andre sosiale medier som Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Piterest, Weibo og andre. Dersom Du velger å "like" eller "dele" informasjon fra dette Nettstedet gjennom disse tjenestene, burde Du se gjennom personvernerklæringene din den tjenesten. Dersom Du er medlem av en sosial media-side, kan grensesnittet tillate den siden å koble Dine besøk til denne siden med andre Personopplysninger.

3.5 Markedsføring til deg

For å kunne markedsføre våre produkter og tjenester til Deg, kan vi levere Din krypterte e-postadresse (og ingen andre Personopplysninger) til tredjeparter, slik som Facebook, for å bedre kunne målrette vår markedsføring til Deg ved å bruke produkter slik som Facebooks Custom Audiences.

Sammenligning av Din krypterte e-postadress vil kun bli brukt til å markedsføre våre varer og tjenester til Deg, og vil ikke brukes av tredjeparten til noe annet formål. Sammenligningen av kryperingen av Din e-postadresse vil ikke brukes til å identifisere Deg eller Din e-postadresse, og ingen videre informasjon om Deg vil bli levert fra oss til den tredjeparten.

4. Hensikter med innsamling, bevaring, bruk og fremlegging av Personopplysninger

4.1 Innsamlig kun fra Deg

I de tilfeller det er rimelig eller praktisk, vil vi etterstrebe å kun samle inn Personopplysinger om Deg fra Deg.

4.2 Hensikten med å samle inn Personopplysninger

Vi vil kun samle inn Personopplysninger som med rimelighet er nødvendig for:

(a) å tillate oss å behandle Din søknad om medlemskap og for å tillate oss å levere Tjenester til Deg (inkludert dannelsen av Din offentlig synlige profil, tillate medlemmer å søke etter passende medlemmer, og å levere mekanismer for kommunikasjon mellom medlemmer);
(b) våre interne utredningsformål og statistiske formål (inkludert markedssegmentering og kundeverdi-analyse);
(c) å tillate oss å videresende Deg annen informasjon eller materiale som vi tror vil interessere Deg;
(d) tillatte en betalingsprosessor å behandle betalingen av abonnementsavgifter;
(e) ethvert annet formål spesifisert i Nettstedets Bruksvilkår

("Hovedhensikten").

4.3 Bevaring av Personopplysninger

Vi vil ta rimelige skritt mot å beskytte Personopplysninger som vi bevarer fra:

(a) misbruk, interferens og tap; og
(b) uautorisert tilgang, endring eller fremlegging.

Dersom det mot formodning skulle oppstå et seriøst databrudd som med rimelighet synes å risikere Dine rettigheter og friheter skal vi, uten unødvendig forsinkelse, varsle relevante overvåkingsautoriteter. Dersom det er en høy risiko for at et seriøst databrudd vil påvirke Dine rettigeter eller friheter, vil vi også varsle Deg om et slikt brudd, uten unødvendige forsinkelser.

4.4 Ødeleggelse av Personopplysninger

Vi vil beholde Din informasjon kun så lenge vi trenger den for legime driftsformål og som tillatt av gjeldende lovgivningskrav. Dersom:

(a) vi har Personopplysninger om deg; og
(b) vi ikke lenger behøver Personppplysningene til noe formål som tillatter behandling eller fremlegging av oss i henhold til denne Erklæringen, GDPR eller Privacy Act 1988 (Cth) eller annen gjeldende lovgivning; og
(c) vi ikke er forpliktet av EUs lovgivnining, noaustralsk lov, denne Erklæringen, annen gjeldene lovgivnining, eller rettsordre, å bevare informasjonen.

vi vil ta rimelige steg under omstendighetene for å slette informasjonen eller å sørge for at informasjonen er de-identifisert. Dersom særskilt informasjon har blitt levert til en tredjepart i samsvar med denne Personvernerklæringen, vil bevaringen av den informasjonen være underlagt betingelsene til den relevante tredjeparten.

4.5 Bruk og fremlegging av Personopplysninger

Vi vil kun bruke eller fremlegge Personopplysninger for Hovedhensiktens formål i tilfeller hvor det med rimelighet er nødvendig. Bruk av Personopplysninger for Hovedhensiktens formål vil inkludere bruken av Personopplysninger i automatiserte avjørelsesprosesser.

Vi vil kun bruke eller fremlegge Personopplysninger om Deg for formål som ligger utenfor Hovedhensikten ("Sekundærhensikten") der hvor følgende punkter foreligger:

(a) Sekundærhensikten er tilknyttet Hovedhensikten og, dersom Personopplysningene er Særegne Personopplysninger, er Sekundærhensikten direkte tilknyttet Hovedhensikten; og
(b) Du med rimelighet forventer at vi bruker eller fremlegger Personopplysninger for Sekundærhensiktens formål; eller
(c) Du har samtykket til bruken eller fremleggingen for Sekundærhensiktens formål; eller
(d) bruken eller fremleggingen av Personopplysninger er pålagt eller autorisert under GDPR, australsk lov, annen gjeldende lovgivning eller rettsordre.

Du kan trekke tilbake Ditt samtykke vedrørende vår bruk av Dine Personopplysninger for Hovedhensiktens og Sekundærhensiktens formål når som helst ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen gitt i klausul 1.2 i denne Erklæringen. Dette kan imidlertid påvirke eller begrense din evne til å bruke Nettstedet eller Cupid Media sine tjenester.

4.6 Fremlegging til mottakere i Tredjeparts Land eller Internasjonale Organisasjoner

Enhver profilinformasjon som Du har forsynt oss vil være offentlig synlig på Din profil, uansett lokasjonen på brukeren som ser. Ved å registrere en profil, anerkjenner Du at mottakere fra utlandet vil ha evne til å se på Din profil.

For å kunne tilby kundeservice, utføre kontorstøtte, utføre forhindrende tiltak mot bedrageri eller levere tjenester, kan vi måtte gi vårt personale eller leverandører (som kan være lokalisert, eller hvis ressurser kan være lokalisert, i et annet land enn ditt bostedsland) tilgang til dine Personopplysninger, fakturereingsinformasjon eller andre Personopplysninger Du har forsynt oss.

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å beskyttet sikkerheten til Dine Personopplysninger. Som med enhver overføring av data, finnes det imidlertid risiko for databrudd. Det kan kan oppstå tilfeller hvor dine Personopplysninger blir overført til Tredjeparts Land og Internasjonale Organisasjoner som ikke er underlagt tilstrekkelighetsbestemmelse av EUs GDPR-Kommisjon. Slike overføringer er nødvendige for at vi skal kunne utføre våre forpliktelser som beskrevet i Cupid Media-Nettstedets Bruksvilkår.

Ved å gi oss dine Personopplysninger og Særegne Personopplysninger, samtykker du uttrykkelig til internasjonal overføring og behandling av slik data i samsvar med denne Erklæringen, i full og informert kunnskap om risikoene tilknyttet slik overføring og behandling.

Du kan trekke tilbake Ditt samtykke når som helst ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen gitt i klausul 1.2 i denne Erklæringen. Dette kan imidlertid påvirke eller begrense din evne til å bruke Nettstedet eller Cupid Media sine tjenester.

Under alle andre omstendigheter vil vi kun fremlegge Personopplysninger til mottaker i et Tredjeparts Land eller Internasjonal Organisasjon dersom fremleggingen av informasjonen er pålagt eller autorisert av EUs lovgivning, en austalsk lov, annen gjeldende lovgivning eller rettsordre.

4.7 Uoppfordret informasjon

Dersom vi samler inn Personopplysninger som vi ikke har etterspurt eller forespurt, og dersom vi bestemmer at vi ellers er berettiget til å samle inn den informasjonen i samsvar med GDPR, Privacy Act 1988 (Cth) eller annen gjeldende lovgivgning, vil den informasjonen bli håndtert i samsvar med betingelsene i denne Erklæringen. Om vi derimot bestemmer at innsamlingen av Dine Personopplysninger ikke er tillatt under betingelsene i GPDR, Privacy act 1988 (Cth) eller annen gjeldende lovgivning, vil vi ødelegge eller de-identifisere den informasjonen så fort som mulig, forutsatt at det er lovlig og innenfor rimelighetens grenser å gjøre det.

4.8 Informasjon ikke konfidensiell

All materiale og informasjon forsynt av Deg, bortsett fra alle Personopplysninger (hvis bruk er styrt av denne Personvernerklæringen), vil bli behandlet som ikke-konfidensiell og ikke-proprietær og vi kan bruke slikt materiale og informasjon uten begrensning. Spesifikt vil Cupid Media bruke slikt materiale og informasjon (inkludert profilinformasjon, bilder, video- eller lydopptak) Du har forsynt oss med til å kopiere Din profil til andre relevante datingsider som eies og driftes av Cupid Media. Ethvert slikt materiale eller informasjon forsynt av Deg vil bli gjort tilgjengelig for lesing av andre medlemmer eller brukere av Nettstedet.

4.9 Kommunikasjon

Vi reserverer rettigheten til å sende Deg elektronisk post vedrørende anbefalte matcher, varslinger om aktivitet slik som interessevarslinger og meldingsvarslinger, annonser eller tilbud, forandringer eller utvidelser av tjenestene våre, eller andre produkter og tjenester tilhørende våre tilknyttede selskaper. Der Du er medlem kan Du administrere Dine e-postinnstillinger ved å bruke instillingene under "Varslinger"-siden for å tilpasse hvilken type kommunikasjon via e-post du ønsker å motta.

5. Tilgang, rettelser og flyttbarhet

5.1 Tilgang til Personopplysninger

Vi vil gi Deg tilgang etter forespørsel til Personopplysningene vi holder angående Deg, unntatt i den utstrekning at:

(a) å gi tilgang ville være ulovlig; eller
(b) vi er lovpålagt eller autorisert til å avslå tilgang under EUs lovgivning, australsk lov, annen gjeldende lovgivning eller rettsordre.

5.2 Forespørsel etter tilgang

For å be om tilgang til Personopplysningene vi holder angående Deg, må Du kontake oss via kontaktdetaljene oppført i klausul 1.2. Etter mottakelse av Din forespørsel, vil vi kontakte Deg innen rimelig tid og ikke senere enn en (1) måned fra da vi har mottatt forespørselen. Vi vil enten forsyne Deg med de forespurte Personopplysningene eller informere Deg om Når vi vil forsyne deg med Personopplysningene. Uansett vil Personopplysningene bli levert til Deg innen en måned etter at vi har mottatt forespørselen, bortsett fra da vi har bestemt oss for å ikke ettergi forespørselen. I tilfeller hvor vi har bestemt å ikke forsyne Deg med tilgang til Personopplysningene, vil vi informere Deg om grunnlaget for vår avgjørelse.

5.3 Flyttbarhet av data

Så lenge det ikke negativt påvirker rettighetene og frihetene til andre og dersom Du har kommunisert en forespørsel til oss via bruk av kontaktinformasjonen i klausul 1.2:

(a)der hvor vi har valgt en automatisert løsning for å behandle Dine Personopplysinger etter mottakelsen av Din skriftlige forespørsel, vil vi levere slike Personopplysninger til deg som vi har samlet inn i en strukturert, ofte brukt format som er lesbart for maskiner.
(b)etter å ha mottatt etterspørselen Din, dersom teknisk gjennomførbart, vil vi overføre Dine Personopplysninger direkte til en annen dataholder.

5.4 Kommersielt sensitiv informasjon

Dersom det å levere Deg tilgang til Dine Personopplysninger vil avsløre vurderingsinformasjon generert av oss i sammenheng med en kommersielt sensitiv avgjørelsesprosess, vil vi gi Deg en forklaring for den kommersielt sensitive avgjørelsen heller enn direkte tilgang til Personopplysningene.

5.5 Bruk av formidlere

Dersom vi ikke er pålagt å gi Deg tilgang til Personopplysningene vil vi, dersom det er rimelig, vurdere hvorvidt bruk av gjensidig avtalte formidlere vil kunne tillate tilstrekkelig tilgang til å kunne møte våre respektive behov.

5.6 Rettelse og fjerning av Personopplysninger

Det er ditt ansvar å sørge for at informasjonen Du forsyner oss er nøyaktig og at du oppdaterer Dine Personopplysninger ettersom det er nødvendig.

Om Du av noen grunn ikke er i stand til å rette på Personopplysningene vi har, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktdetaljene i klausul 1.2, og vi vil ta steg, innen rimelighetens grenser, for å rette på Dine Personopplysninger.

Dersom vi velger å ikke rette på informasjonen Din, vil vi meddele Deg om dette innen en måned etter vi har avlslått forepørselen, og de mekanismene du har tilgjengelig for å motsette deg vårt avslag.

Dersom vi retter på eller sletter Personopplysninger som vi tidligere har lagt frem til en annen enhet, vil vi ta skritt, innen rimelighetens grenser, til å gi varsling, med mindre det er upraktisk eller ulovlig å gjøre det.

Dersom du ønsker å ha dine Personopplysninger slettet, vennlig send Din forespørsel ved å bruke kontaktinformasjonen i klausul 1.2. De eneste omstendighetene hvor vi ikke vil ta skritt, innen rimelighetens grenser, for å slette Dine Personopplysninger, er dersom vi trenger å beholde de i samsvar med en annen bestemmelse i denne Personvernerklæringen, GDPR, eller annen lovmessig grunn. Vår sletting av Dine Personopplysninger vil imidlertid også resultere i slettingen av Din konto hos Cupid Media og vil bety at Du vil miste evnen til å bruke våre tjenester.

5.7 Avslag på forespørsel om rettelse eller fjerning

Dersom vi avviser eller avslår Din tilgang til Dine Personopplysinger, eller avslår å rette på eller slette dine Personopplysninger, vil vi gi Deg begrunnelsen for avslaget.

5.8 Behandlingsbegrensninger

Du kan be om at vi begrenser eller innskrenker måten vi behandler eller bearbeider Dine Personopplysinger. Dersom vi har tilstrekkelig grunn for begrensning, vil vi kune behandle Dine Personopplysinger: med Ditt samtykke; for å etablere, utøve eller forsvare rettslige krav mot Oss; eller for å beskytte rettighetene til en annen naturlig eller lovlig person.

5.9 Kostnader

Tilgang til, sletting og retting av Dine Personopplysninger, inkludert enhver kommunikasjon relatert dertil, vil generelt bli levert uten kostnader. Dersom Dine forespørsler er tydelig urimelige eller overdrevne (spesielt i form av repetisjon), kan vi velge å tillegge Deg et gebyr som erstatning for administrative kostnader tilknyttet levering av informasjon eller kommunukasjon, eller annen forespurt handling. Dersom Dine forespørsler er tydelig urimelige eller overdrevne kan vi også velge å avvise Din forespørsel.

5.10 Spesifikke innsigelsesrettigheter

Dersom det blir nødvendig for oss å behandle Dine Personopplysninger uten Ditt samtykke for grunner relatert til:

(a) utøving av en oppgave i offentlig øyemed;
(b) utøving av en offisiell autoritet som er tilkjent oss; eller
(c) dersom det er i vår legitime interesse eller i den legitime interessen til en tredjepart å gjøre det;

Du har rett til å innvende deg mot slikt brukt.

Dersom Du innvender deg mot bestemte bruksområder av Dine Personopplysninger, vil vi la være å bruke Dine Personopplysninger, unntatt om legitime grunnlag for behandling er tilstede, som ellers overgår Dine interessert, rettigheter og friheter, eller for etablering, utøving eller forsvar av rettslige krav.

Dersom vi har samlet inn Dine Personopplysninger i samsvar med denne Personvernerklæringen og velger å bruke disse Personopplysningene til direkte markedsføring (som du samtykker til), har Du rett til å innvende Deg, når som helst, mot slik behandling. Da vi mottar en innsigelse vil vi, så snart som det er praktisk muulig innen rimelighetens grenser, avslutte bruken av Dine Personopplysininger til direkte markedsføringsformål.

6. Klager

6.1 Sende inn klage

Dersom Du mener har brukt eller fremlagt Dine Personopplysninger på en måte som motsetter seg denne Erklæringen eller på annet vis bryter gjeldende lovgivning, burde Du sende oss en e-post på privacy@cupidmedia.com. Dersom Du er basert i EU og har en klage vedrørende Dine Personopplysninger, kan Du også kontakte vår europeiske representent VeraSafe ved å bruke kontaktinformasjonen inbefattet i klausul 1.2 i denne Personvernerklæringen.

Du har også rett til å sende inn en klage til den relevante overvåkingsautoriteten innen for Din jurisdiksjon. Dersom Du er usikker på hvem Din relevante overvåkingsautoritet kan være, vennligst kontakt oss slik at vi kan gi Deg assistanse.

6.2 Vårt gjensvar

Innen 30 dager etter mottakelse av Din klage, vil vi meddele Deg skriftlig om hvilken handling vi foreslår relatert til Din klage og gi Deg detaljene om hva hvilke handlinger Du kan ta dersom Du ikke er fornøyd med gjensvaret vårt.

7. Definisjoner

"Behandling" betyr enhver bruk eller drift som er utøvd på personopplysninger eller på sett av personopplysninger, med automatiserte virkemidler eller ei, slik som innsamling, opptak, organisering, strukturering, lagring, tilpassig, forandring, innhenting, konsultering, bruk, fremlegging via overføring, spredning eller på annen måte tilgjengliggjøring, samstilling eller kombinering, avgrensing, sletting eller ødelegging.

"Du", "Deg," og "Din" betyr individene som vi samler inn informasjonen om

"General Data Protection Regulation" og "GDPR" betyr Forskrift (EU) 2016/679
fra Europaparlamentet og Europarådet den 27. April 2016 vedrørende beskyttelsen av naturlige personer med hensyn til behandling av personopplysninger og den frie bevegelsen av slik data, og som opphever Direktiv 95/46/EC.

"Hensikter" betyr Hovedhensikten og Sekundære hensikter.

"Innsamling" betyr anskaffelsen av Dine Personopplysninger.

"Internasjonal Organisasjon" betyr en organisasjon og dens underordnede organer styrt av offentlig internasjonal lovgivgning, eller andre organer som er etablert av, eller på grunnlag av, en avtale mellom two eller flere land.

"Personopplysninger" betyr all informasjon som står i relasjon til en identifiserbar naturlig person ('den opplysningen gjelder'); en identifiserbar person er en person som kan bli identifisert, direkte eller indirekte, med spesifikk referanse til en identifikator slik som navn, fødselsnummer, lokasjonsdata, en identifikator på nett eller til en eller flere faktorer som beskriver den fysiske, fysiologiske, genetiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til den naturlige personen og inkluderer Særegne Personopplysninger.

"Relatert Nettsted" betyr alle andre nettsteder eid, driftet eller kontrollert av Cupid Media Pty Ltd ACN 104 844 564.

"Særegne Personopplysninger" betyr personopplysninger som avslører etnisk opphav, politiske meninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger, fagforeningsmedlemskap, ditt kriminelle rulleblad, genetiske og biometriske data som brukes til å identifisere en naturlig person, opplysninger som gjelder helse eller opplysninger som gjelder ditt seksuelle liv eller seksuelle legning;

"Tredjepart" betyr en naturlig eller lovlig person, offentlig autoritet, etat eller annet organ enn den opplysningen gjelder, kontrollør, saksbehandler og personer som, under direkte tillatelse fra kontrolløren eller saksbehandleren, er autorisert til å behandle personopplysninger.

"Tredjeparts Land" betyr et land som ikke er medlem av EU.